El mes de novembre de 2021 va tenir lloc la segona edició del programa Virtual Disruptour Silicon Valley i Nova York, organitzat per Biocat i ACCIÓ, on nou empreses de la BioRegió van participar en format virtual en una immersió a dos ecosistemes de salut i emprenedoria més potents dels Estats Units.

Les startups de la BioRegió que hi van participar van ser: ADmit Therapeutics SL, Aniling, Aromics, Doctomatic, Glycardial Diagnostics, MiMARK Diagnostics, Mangrana Ventures, Singularity Biomed i The Blue Box Biomedical Solutions.

Durant les sessions, aquestes empreses van poder tenir una visió general dels dos ecosistemes i conèixer de la mà dels experts locals com s’innova a les seves empreses i els requeriments per fer-ho de manera exitosa.

A més, van tenir l’oportunitat de presentar la seva tecnologia davant d’inversors destacats de l’ecosistema californià, establir connexions amb empreses assentades en aquesta àrea i conèixer les tendències que definiran el futur del sector i els principals reptes a afrontar.

Banner promocional del programa Virtual Disruptour Silicon Valley i Nova York